Hanna Loffart

Påskfirande

I år kände vi att ett påskfirande räckte. Hade vi tackat ja till alla så hade det blivit fem, det funkar ju liksom inte. Igår kväll åkte vi till Emils föräldrar och firade påsk. Thiaras farmor är grym på att laga mat så vi åt tills vi hade ont i magarna. Thexas fick lägga sig och vila på soffan en stund till och med.

Barnen fick påskägg till deras stora glädje.
Det har faktiskt varit ganska lugnt på påskäggsfronten i år. De har inte fått mängder av godis utan även lite små leksaker, pengar och biobiljetter. Bättre att “fylla upp” äggen med sånt och inte bara en massa socker. Nu har vi ju ätit godis varenda dag hela påsken, men det är ju så det är. Inget jag har problem med, det är ju inte varje dag året runt liksom.

img_9275.jpg img_9303.jpg img_9304.jpg img_9306.jpg img_9305.jpg img_9307.jpg img_9308.jpg

Ikväll har vi varit hemma hos min pappa och käkat pizza, bra avslut på ledigheten. Eller, Emil och barnen är lediga i tre dagar till. Jag återgår till jobbet imorgon. Pojkarna är i luven på varandra hela tiden och Thristan är så otroligt sur och dryg, så jag ser fram emot några dagars jobb. Hade inte pallat att vara hemma med dom flera dagar till. Jag älskar mina barn, men de är fasen skitjobbiga ibland. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats