Hanna Loffart

Pepparkaksbak och vaken natt

Igår skedde det årliga pepparkaksbaket. Alldeles för sent, men jag är ändå imponerad över att det över huvud taget blev av.

Emil skulle ut och äta med kollegor, så jag fick ringa hit min mamma för assistans. Thilox tar ett tag att söva om kvällarna och man måste sitta med honom i hans rum och hålla handen. Och så en kolik-Thuni på det, det går liksom inte. Så mamma kom hit och åt mat med oss, bakade pepparkakor, jagade Thilox och vaggade Thuni. Guld värt och så tacksamt!

Emils kväll blev sen, han va hemma vid 02:30. Han hade ingen nyckel med sig så dörren stod olåst och jag kunde inte sova pga det. Han va onykter, så jag hade tagit ut hans täcke till soffan. Thuni sover ju mellan oss, så inga onyktra vuxna i sängen!

Thuni vaknade 02:30, somnade om vid 3. Thilox vaknade 3 och kunde inte somna om. Så jag satt på en pall i hans rum mellan 3-4. Klockan 4 vaknade Thuni igen och då hade Thilox fortfarande inte somnat. Så jag fick ta med mig honom till min säng och sen spenderade jag resten av natten till att försöka rodda två små i sängen, när den ena somnade så vaknade den andre osv. 2 timmars sömn blev det, så vi får se vad som blir av den här dagen. Antar ju att Emil är rätt sliten när han kommer hem från jobbet sen. Jobb ja, han cyklade till jobbet vid 6:30 imorse efter några timmars snarkande på soffan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats