Hanna Loffart

Pratat med vår präst

Idag har jag pratat med ”vår” präst.
Hon är numera pensionär och bor i Värmland, men gör sig besväret att komma ner hit för att viga oss i sommar. Jag är så himla glad för det! Utan henne så hade jag nog övervägt ett borgligt bröllop faktiskt. Ann-Kristin har döpt alla våra barn, så det känns extra speciellt att hon vill viga oss också. Jag känner redan nu att jag inte kommer att vara nervös vid själva vigseln med Ann-Kristin där.

Vi bestämde att vi skulle ses på nationaldagen och tills dess ska vi bestämma psalmer osv.

Här nedan är bilder från Thiaras dop, hade inga bilder från killarnas dop på den här datorn.

IMG_5656

IMG_5682

IMG_5707

Haha, mina SMÅ killar!
Och då är det ändå bara två år sedan.
Hoppas de kan sköta sig lika bra i kyrkan vid bröllopet som vid Thiaras dop.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats