Hanna Loffart

Projekt ”få Thilox att sova i egen säng”

Emil har tagit tag i projekt ”Få Thilox sova i sin egna säng”, han har ju sovit med mig sen han föddes. De senaste två månaderna kanske, så har han sovit i sin säng mellan 20-23 ungefär, men sen varit omöjlig för mig att söva om, så då har han sovit med mig för att vi ska få sova något alls.

Men nu har Emil tagit tag i det där som sagt, och sen förra helgen har Emil legat på en madrass inne i Thilox rum under hans knöliga stunder på natten. Och det går bättre och bättre, från att ha vaknat uppemot 20 gånger hos mig varje natt så är han nu nere på 2-3 gånger bara. OCH han sover hela natten i sin säng, Emil tar aldrig upp honom utan söver om honom i hans säng.

Jag själv sover skitdåligt, haha. Väldigt konstigt att inte ha Thilox bredvid mig, så jag vaknar ju hela tiden med känslan av att han rullat iväg. Men det är ju inte så konstigt när han ”stört” mig i magen under en massa månader och sen i 10 månader utanför magen. Men nu dag ska vi nog få sova igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats