Hanna Loffart

Pysselverksad

Är era barn pyssliga av sig?

Här hemma går det verkligen i vågor. Thristan pysslade JÄMT förut, det fanns liksom inget stopp. Nu har han slutat med det nästan helt. Thexas har aldrig varit någon pysslare, om man inte ställer fram saker och sitter med och pysslar. Thiara däremot är så himla självkritisk, tror inte att hon kan och tjurar ihop. Så himla tråkigt. Vi har MÄNGDER av pyssel hemma, så jag försöker erbjuda henne lite då och då. Och det börjar faktiskt gå framåt!

Häromveckan så lekte hon med lera ett bra tag, nu har den leran dock torkat med jag har lovat henne att jag ska köpa ny när jag ska till Ullared om två veckor. Och i förra veckan hade Emil tagit fram pärlor och helt plötsligt så satt alla tre barnen OCH Emil och pärlade armband och pärlplattor. Då var det minsann skoj! Och vi fick många fina armband att pryda oss med må ni tro.

img_7330.jpg

img_7331.jpg

img_7332.jpg

img_7334.jpg

img_7333.jpg

Visst är Thiara och Thexas snygga i håret?
Jag ville inte att pojkarna skulle ha blå färg i håret efter frisörbesöket förra veckan, då de skulle ta skolfoto dagen efter. Så jag köpte blå färg som de skulle få ha i håret efter att fotona var tagna. Thristan ville inte ha, men Thiara var inte sen att haka på. Bra färg som  började försvinna efter några timmar bara, och var borta helt efter en tvätt.

img_7192-1.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats