Hanna Loffart

Renässans nässpray – bli kvitt sitt nässpraysberoende del 2

För några veckor sedan så skrev jag ju om mitt nässpraysberoende som jag ville bli av med. Jag har varit beroende av nässpray i över 9 (!) år nu och det är verkligen dags att sluta. HÄR kan du läsa det inlägget. Jag fick tips om att ta Renässans till hjälp, då det skulle motverka beroendet, och har nu testat både Renässans plus, samt Renässans mentol plus. Renässans mentol plus är en riktig rensning, men inte sådär obehagligt, stark som jag var rädd för att den skulle vara.

Nu blev jag ju väldigt sjuk och låg med influensa samt bihåleinflammation i två veckor, där jag fick utskrivet ett annat nässpray mot bihåleinflammationen. Så jag har inte kunnat använda Renässans dagligen under dessa veckor. Men nu när jag är frisk igen, så har jag börjat använda Renässans igen och jag börjar faktiskt känna en skillnad!

När jag blir täppt i näsan så tar jag renässans istället för mitt vanliga nässpray, som jag annars använder. Ibland hjälper det med bara Renässans, men ibland får jag ta mitt vanliga nässpray för att lätta lite. Men det är just detta som hjälper, avtrappningen och att varva dessa. Till slut så kommer man alltså inte behöva sitt vanliga nässpray, alltså det man är beroende av.

Men jag tycker att det gått bra under dessa veckor! Jag får inte den där panikkänslan när jag blir täppt, utan kan enkelt lätta på nästäppan. Skön känsla! Man får dock ge det några veckor innan det hjälper helt. Så det gäller att inte ge upp och gå tillbaka till sitt vanliga nässpray. Så jag räknar nog med i alla fall en vecka till med Renässans innan jag kan känna att det hjälpt helt. Men jag tragglar på och tror faktiskt att jag kommer vara helt kvitt mitt nässpraysberoende inom en snar framtid.

img_9952.jpg img_9953.jpg

(detta är ett sponsrat inlägg)

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag köpte nässpray för barn när jag trappade ner. Hade gravidnästäppa så använde det flitigt under graviditeten. Men kunde sluta pga att jag trappade ner

stats