Hanna Loffart

Renovera säng + skriva tack-kort

Thiara sover fortfarande i spjälsäng. Hon får lätt plats i den och hon har aldrig försökt klättra ur eller på annat sätt visat att hon varit missnöjd med att ”sitta inlåst”. Men nu börjar vi tycka att det är dags att byta. Vi har haft en växasäng i förrådet i flera år, men den behöver en hel del kärlek innan vår skatt kan få sova i den.

Igår började Emil att slipa och rengöra den. Och sen grundade jag den ett varv.

Idag när jag hade skjutsat Thristan till hans fritidsaktivitet så målade jag ett varv till, den kommer att bli riktigt fin! Men det krävs nog två varv med penseln till tror jag allt. Thiara sitter med och tittar när jag målar. Idag lekte hon med en kartong en timme under tiden. Har jag sagt att hon är väldigt enkel att ha att göra med? Haha.

img_5577.jpg img_5578.jpg

Nu ikväll har jag även hunnit med att lägga barn och köra en maskin tvätt.
Sen satte jag mig med alla tack-kort från bröllopet som borde postas för länge sen. Men NU fick jag äntligen skriva någon rad på alla och stoppade ner dom i kuvert, så imorgon går de iväg! Tre timmar tog det mig att skriva dom, haha. Trött i kroppen nu, har suttit i en väldig konstig ställning känner jag.

Jag som skulle fira in mitt ”nya” jobb med ett glas skumpa, det glömdes bort! (Jag är kvar på samma jobb, en har blivit invald som ersättare också, skoj ju!) Nåja, ett glas vatten får duga – sen läggdags! Ser fram emot morgondagen! Natti hej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats