Hanna Loffart

Restaurangbesök i Palma – La Perla 

Ikväll har vi besökt Emilio Ingrossos restaurang La Perla här i Palma. Vi hade bokat bord sedan någon vecka tillbaka och det var nog tur då det var fullsatt. Vi hade hört gott om restaurangen och såg fram emot god mat. 

Och det fick vi! Jösses alltså, jag åt deras fisk och det var den godaste firre jag någonsin ätit. Drinken smakade dock riktigt illa, men vinet betydligt bättre. Rent smakmässigt en trevlig upplevelse.

Men värmen där inne alltså… Jag hoppas att de hade fel på ventilationen bara för ikväll för annars ver jag inte hur folk kan gå dit mer än en gång. Det var så varmt! Alltså, olidligt varmt. Vi satt och fläktade med våra servetter. När sen den varma maten kom in blev det värre. Äta varm mat i den värmen, det var säkert 40 grader eller nåt där inne. Sen delade de ut små fläktar så vi kunde svalka ansikten och under kjolen. För helt seriöst så var jag blöt om låren. Det bidrog till mycket skratt, men det var så skönt att gå därifrån sen. 

Vi avslutade kvällen på någon annan uteservering och ett glas Sangria. Oklart vilken i ordningen. Nu är det natti natti som gäller. Imorgon kväll åker vi hemåt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats