Hanna Loffart

Restaurangbesök med bästisar

Det blev en supermysig kväll igår med vännerna på Parken, jag trotsade min förkylning och det kändes faktiskt helt okej. Men inatt har jag sovit dåligt igen och haft lite feber (har sällan feber, men 37.4 är högt för att vara mig) Det gick ändå bra på jobbet och dagen gick ganska fort, hade nämligen sällskap av en kollega idag och då blir allt lite lättare när man slipper sitta själv.

Jag hade tänkt träffa vänner ikväll med, men får ta och inse mina begränsningar och stanna hemma. Vill inte smitta dom med förkylning och vill försöka vila så jag är frisk till vår semestertripp på söndag. Att ligga och snora i en husvagn är nog ingen hit, så håller gärna tummarna för mig att förkylningen ger sig snart.

Nåja, åter till gårdagskvällen. Jag gillar verkligen Parken, stans bästa restaurang enligt mig. Men nu har de ny meny och den föll mig inte alls i smaken. Jag hade ju sett fram emot deras gnocchi och blomkål, men det fanns inte kvar på menyn tråkigt nog. Både förrätt och varmrätt var dessutom lite bränd. Eller så var det mina förkylda smaklökar det var fel på? Nja, bättre nästa gång hoppas jag. Hur som helst så är det guld värt att gå ut och äta med sina bästisar ibland. Prata om ditten och datten och allting däremellan i flera timmar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats