Hanna Loffart

Så himla god torsk

Jag slängde ihop en sån himla god torsk idag. Jag ser mig själv inte som duktig på att laga mat och jag gör det gärna inte. Men med tre barn som ska äta och en man som alltid jobbar sent, så har jag liksom inget annat val än att laga mat dagligen. Enda undantaget är soppa, det gör alltid Emil.

Nåja, tillbaka till torsken! Jag hade ingen idé utan det blev en kasta-ihop-det-som-finns-hemma-rätt. Inga mått utan man får höfta lite.

Ett torskblock (tinat)

Gör en sås på creme fraiche, vispgrädde, chilisås, hummerfond, citronsaft och en massa dill. Rör ihop och häll på torsken. På med riven ost.

Skjuts in i ugnen tills det är klart. Mums! Barnen åt med ris till. Jag med sallad och rostade kikärtor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats