Hanna Loffart

Så oinspirerad

I vanliga fall så gillar jag mitt jobb, massor. Men den senaste veckan har varit så himla oinspirerande att jag bara känner mig trött på allt. Ingenting går som det ska och allt känns besvärligt. Det var längesen jag kände sån här jobbdipp faktiskt. Men det går säkert över snart, brukar göra det bara man får gnälla av sig lite.

I förra veckan fick jag så fina tulpaner av någon som faktiskt uppskattar mitt jobb, så himla fint och jag känner mig glad och nöjd ända in i hjärteroten. Att så lite kan göra så mycket för ens tro på sig själv och det man gör. Dessutom så piggar ju den fina färgen på dom upp vilken trälig januaridag som helst! Med längtan till våren, ljuset och förhoppningsvis lite piggare tider.

Nu ska jag iväg och träffa pysseltjejerna, hade ju tänkt göra en tavla till Thristan men hade inte allt hemma. Får beställa hem grejer och hoppas på att få det gjort nästa vecka. Imorgon väntar lite flextid, utredning hos logoped med Thristan och utvecklingssamtal för Thexas ska hinnas med under arbetstid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats