Hanna Loffart

Så skön ledighet

Vilka härliga lediga dagar vi har! För det måste väl ändå vara det allra bästa med påsken, att man är långledig! Jag njuter!

I onsdags kväll så kom mina vänner Carina och Malin spontant förbi på kvällen. Bubbel och prat i flera timmar. Man blir liksom lycklig ändå in i hjärteroten! Vilken bra start på påsken ju!

I torsdags eftermiddag åkte pojkarna till sin pappa, så vi hade äggjakt på förmiddagen redan. Jag började måla staket och det var så varmt! 20 grader och strålande sol! Hela kvällen satt vi ute på altanen på framsidan sen. Thiara cyklade och vi tog ett glas rosé/öl. Vilka sommarkänslor!

Idag har vi fortsatt måla. Emil har varit ledig så han har målat altanen. Vi satte innertak där för två år sen (har jag för mig) men inte haft lust till att måla det än. Men vilken skillnad det blir! Vi tömde hela altanen/uterummet och målade om allt. Så fräsch det blir! Jag har målat staket med, så nu är alla ribbor målade. 160 meter. Min vän Fia från Sthlm kom och hjälpte oss idag, så tacksamt! Och mysigt att ha henne här!

Thiara har lekt med sin kompis Adeline hela dagen. I 10 timmar med en liten lunchpaus bara. Vi bor så nära så de kan springa mellan oss nu, så stora och duktiga tjejer!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats