Hanna Loffart

Så var mitt 2020

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Slappat. För aldrig förr har vi väl blivit så påtvingade denna vila av att inte kunna göra någonting? Jag har även börjat som nämndeman i Tingsrätt, vilket är otroligt kul men som fått pausats lite i och med Thilox. Hoppas kunna börja snart igen.

Blev några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte i år heller. Det är bara vi som fortsatt fylla på med barn i vår umgängeskrets, haha.

Var du på något bröllop i år?

Nej.

Vilka länder besökte du?

Ingen utlandsresa alls med tanke på Corona.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Lagt energi på människor som inte vill göra samma sak för mig. Detta Corona-år har verkligen visat vilka som står mig nära och vilka som verkligen finns där när det behövs.

Bästa köpet?

Husvagnen.

Sämsta köpet?

Saker till Thilox, saker som i ”vanliga fall” hade använts, men som han har avskyr. Vagnen för 12.000 har inte rullat många kilometer bla. Hans säng har stått orörd ända fram tills för någon vecka sen. Det är ju saker man behöver ha till ett barn, men de är absolut inte välanvända.

Bästa minnet från 2020?

Thilox födelse.

Vad gjorde du på din födelsedag 2020?

Blev uppvaktad hemma av min familj med presenter, köpefika och sushi.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2020?

Viktor Leksell – Svag. Gud vad den spelats, men jag gillar den fortfarande! Jag och Thiara har också lyssnat på Carola och Zara Larsson några hundra gånger. Så mycket att vi till och med har en egen dans till den.

Vilka konserter var du på?

Inga. Vi skulle ha varit på Lars Winnerbäck i augusti, men den blev framflyttad ett år. Annars var vår lokala revy det närmsta konsert vi var på innan Corona kom.

Vem har du umgåtts med mest?

Min familj. Thilox har varit som ett plåster på mig sen 23 april.

Har du blivit bättre på något?

Njuta av att göra ingenting. Förr kunde jag bli stressad av det och känna att jag borde göra något.

Vad var extra dåligt med året?

Corona, behöver vi säga mer än så? Den här föräldraledigheten har liksom varit så märklig. Inte träffat någon, har inte kunnat visa upp Thilox för folk. Det blev liksom ingenting av det, och det känns så himla tråkigt.

Lärde du känna några nya människor?

Nej.

Favoritprogram på TV?

Vi har plöjt alla säsonger av Bäst i test, hysteriskt kul!

Vad spenderade du mest pengar på?

Jag har nog inte spenderat så mycket pengar i år. Som föräldraledig finns det ju inte så mycket att spendera så att säga. Men barnkläder och grejer till husvagnen har varit prioriterat.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare, mycket gladare! 2020 har varit mitt lyckligaste år so far!

Hur skulle du beskriva din stil i år?

Myskläder. Mysbyxor och stickade tröjor, min garderobs innehåll är i princip orört. Haha.

Vad fick dig att må bra?

Min familj.

Är det något du saknade 2020 som du vill ha år 2021?

Det där växthuset! Den ständiga punkten på denna lista, så det får stå kvar i år också. Och min mormor, herregud vad jag saknar min mormor! Vi har bara träffats några få gånger under året med tanke på det där skit-viruset. Så fort vi tagit vaccin så ska jag besöka henne!

Vad ser du mest framemot med år 2021?

Vaccin mot Corona, träffa vänner spontant, husvagnssemester.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats