Hanna Loffart

Segt att börja jobba igen

Så var påsken slut för i år, och jag hann inte alls med det jag hade tänkt mig.
Nåja, det kommer fler lediga dagar framöver.

Men jag känner mig så oerhört trött, borde det inte vara tvärtom efter en ledighet? Inte för min del. Ögonen svider av trötthet, händerna värker och fötterna domnar (det sistnämnda pga att man kunnat gå barfota hela helgen, fötterna är inte vana vid det ännu, vilka lyxproblem va!) Det kändes riktigt motigt att jobba idag och jag hade inte alls lust till det. Och så en seg utbildning hela eftermiddag till råga på allt. Tur att besöket hos pyssel-Piia ikväll muntrade upp en del.

Nu väntar sängen och jag hoppas att tröttheten kan försvinna med lite sömn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats