Hanna Loffart

Semester – Kolmården 

Här inne är det inte livat inte. Annat är det här hemma – semester is on! 

Jag får försöka blogga ikapp någon dag snart, men nu blir det över telefonen. 

Idag tog vi med oss barnen och åkte till Kolmården. Som de längtat! Jag var ju där med Thristan och Thexas i våras och då åt vi pannkakor i Bamses Värld, så goda! Så de ville de äta igen. Så vi packade bara med oss fika och åkte. 

Vi hamnade i en lång bilkö på vägen dit. 50 minuter ungefär innan vi kom fram till parkeringen. Vi hade nog tur som fick en parkering, långt uppe mot husvagnarna. Väl inne på Kolmården var det kaos! Iallafall inne i Bamses Värld, och det var ju där barnen ville vara. 

Kön till de där pannkakorna var enorm, säkert två timmars väntan! Emil och Thexas åkte en karusell, sen intog vi fikat på en gräsplätt vid björnarna. Tittade på björnarna och sen åkte killarna en till karusell med Emil. Sen åkte vi allihopa Skalmans bilar, Thiara var livrädd! Haha. Jag var mest orolig över att nån skulle sno vagnen när vi åkte, tur vi tagit med dagisvagnen. Men den stod kvar. 

Efter det var vi hungriga och köerna var lika enorma nu. Och allt folk! Människor blir ju som tokiga alltså! Vi köpte med lite godis till bilen (något var vi ju tvungna att ha i magen) och åkte sen hemåt. 

Tre timmar var vi där. Tre karuseller och några björnar. Det är tur att vi har årskort och kan åka tillbaka!  

    
    
    
   
Väl hemma så läste vi att man fått stänga Kolmården vid 14-tiden (när vi åkte hem) för att det var så mycket folk och inga parkeringar kvar. Jösses alltså! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida

    Oj va ni där då. Vi var där igår och fick höra om stägningen i radion påväg dit. Mindre folk var det iaf men endel regn:( er lekstugan blev ju jättefin!!

stats