Hanna Loffart

Semestern börjar nu!

Äntligen fredag och äntligen semester!

Tänk att det är dessa veckor man strävar efter hela året. Är det inte lite märkligt ändå, att det är så vi faktiskt lever våra liv. ”I väntan på” någonting annat. Vi jobbar för att få ha semester, hur skevt är inte det? Jag tycker ändå att jag är bra på att uppskatta vardagen också, för det GÖR jag. Men just nu är det så otroligt tråkigt på jobbet helt ärligt, allt går långsamt och jag känner mig mest irriterad på folk. I vanliga fall älskar jag mitt jobb, så några veckor därifrån kommer nog göra susen. Och när jag kommer tillbaka så är vi full styrka (på tre personer haha) där igen så då blir det lite roligare än att sitta helt själv.

Pojkarna åkte till sin pappa idag och kommer vara borta i nio dagar. Kommer sakna ihjäl mig efter dom! Men de skulle åka upp till Sälen och träffa sina kusiner, så de kommer ha det toppenbra! Och när de kommer hem igen så har vi alla fem en vecka ledigt tillsammans utan planer alls. Det ser jag fram emot massor!

Men nu, fira in semestern med min bönis.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats