Hanna Loffart

Sen jobbkväll + mer sjukstuga

Ikväll var jag inte hemma från jobbet förrän strax innan 21. För en som alltid jobbat 7-16 tider, så är det både sent och en lång dag. Men vi har bara såna kvällar ca 4-5 gånger om året, så jag ska inte klaga. Men huvudet är rejält trött och jag är hungrig. Får nog bli en limpmacka med ost och en kopp te i soffan strax.

Thristan har varit hemma idag med sin brutna hand, men imorgon får han gå till skolan. Hans lärare är informerade och han har i sin tur berättat för klassen att de får hjälpa Thristan med vissa saker. Och Thristans bästis går i samma klass med, så det kommer nog gå jättebra. Han var mest fundersam över hur han ska klara av syslöjden imorgon, men det kommer nog lösa sig.

Här hemma har Thiara feber och är förkyld igen. Tredje gången sen nyår. Hon åker verkligen på allt som kommer i hennes väg. Förra veckan var det många på dagis som var sjuka tydligen och så var kompisen lite snorig i helgen. Hon har så dåligt immunförsvar alltså. Men skönt nog är det bara förkylning, så hon mår ju rätt okej ändå. Emil och hon får ha några mysiga dagar hemma helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats