Hanna Loffart

Shoppingdag med Thiara

Thiara är världsbäst på att slappa. För det första så sover hon till 9:15 om dagarna. Sen är det tv och frukost till 11 åtminstone, och sen gärna slappa och sega till lunch. Inte mig emot! Jag känner för samma sak!

Men hela dagarna går ju i himla fort. Idag bestämde vi oss för att åka till Norrköping vid 12:30. Vi började med lunch där och sen åkte vi vidare för lite shopping. Thiara köpte en ryggsäck till förskoleklass och gympakläder. Hon ska på två kalas snart, så presenter till det köpte vi också.

Det blev en mysig dag med henne, trots att den började segt så hann vi med en del. Och det är så roligt att umgås med henne sådär, som vi skrattar!

Ryggsäcken ja, lika stor som henne själv nästan. Men hon fick välja helt själv så.

Och precis när vi skulle åka hemåt så upptäcker jag ett dörruppslag på min bil, min vanliga otur när det kommer till bilar.

Nu ska jag strax cykla iväg till min vän Malin. Blir säkert mysigt, men har sån huvudvärk att jag väntar på att migräntabletten ska göra verkan först.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats