Hanna Loffart

Sitta hemma eller Finest Awards?

Ikväll är det Finest Awards (vilken bloggare kan ha missat det liksom..? haha)

Men ikväll skippade jag glamourdressen, klackarna, sminket och allt vad det heter och stannade hemma med familjen istället. Jag känner inte riktigt att jag och min blogg passar in där. Jag skriver en familjeblogg, utan något som helst fancy mode eller så i. Haha. Så valet att åka på det i Stockholm, en helt vanlig vardag med jobb idag och imorgon, eller att stanna hemma hos familjen och vardagen var inte svår. Men nog följer jag det via datorn såklart!

Hejar gör jag. Självklart på Ellen, som kommer från trakterna. Och även på Hugo och Paula såklart, bloggkollegor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats