Hanna Loffart

Sjuka igen

Vi skulle aldrig ha ropat hej om att alla var friska.
Thilox kom hem från förskolan i måndags/tisdags och var lite snorig. Snoret blev mer och i torsdags vaknade även Thuni dyngförkyld igen. Fem dagar hann hon vara frisk. TRE dagar var det friska barn i huset. Jag tycker så, sååå synd om dom nu alltså! Thuni är sjuk för sjunde gången sen 7 augusti. Galet ju!

Men den här gången tycks det bara vara förkylning med snor, Thuni hostar en del också. Men ingen feber eller annat. Men just det, har jag skrivit att Thuni och Thiara nog hade höstblåsor för två veckor sen också? Ja, ni hör ju – det tar aldrig slut!

Så helgen har bestått av gos och mys, barnen är ändå på gott humör. Jag och Thiara var på loppis en sväng i lördags och efter det så följde Thiara med min mamma hem tillsammans med sin kusin och moster. Det hela slutade med sleep-over och Thiara var så nöjd att hon vågade!

Mycket märklig känsla att bara ha två barn hemma, Thilox och Thuni. Som dessutom gick och la sig vid 19.

Thuni slog dessutom till med att sova en hel natt mellan lördag och söndag! Det har ju bara hänt en gång innan. Vi vaknade i chock vid 7-tiden. Det tog hon ju dock igen inatt, då hon var vaken större delen av natten istället. 2,5 timmars sömn fick jag ihop innan jobbet kallade. Ikväll ska vi gå en sömnkurs, Emils förväntningar är skyhöga, inte mina direkt. Men vi får se vad det kan ge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats