Hanna Loffart

Sjukhusbesök

 

Varken ville eller orkade skriva något igår. Tobias och jag fick åka till Mälarsjukhuset i Eskilstuna igår vid lunchtid efter att det hade börjat anats för tidig fostervattenavgång. Väl i Eskilstuna kopplade de en apparat till magen på mig som mätte bebisens hjärtljud under en timme. Långtråkigt som sjutton, och Tobias halvsov. Lite smått bakfull kan tänkas. Efter en del undersökningar där de mätt fostervattnet genom ultraljud m.m så kunde vi iaf åka hem. Rejält lättade. Tobias var helt inställd på att vi skulle föda igår. Haha. Men inte då, ett tag till vill vi allt ha kvar bebben i magen. Men vi blev både oroliga och lurade där. Skönt att allt ser bra ut iaf. Och vi fick ju faktiskt göra ett till ultraljud. Så nu har vi gjort tre, när man egentligen bara ska få göra ett. Letade febrilt efter könet igår, men det var inte lätt att se. Så vi är fortfarande ovetandes om könet. Men en söt liten näsa och mun såg vi. 🙂

När vi kom hem från sjukhuset åt vi lite mat och sen toksomnade jag. Helt slut i kroppen va all oro. Sov i två timmar tror jag. Behövligt. Sen kom Bejjan och kusin Krill förbi på lite kaffe och skitsnack. Tv och film med Tobias efter det, och sen sänggång.

Idag är Tobias iväg och sitter planvärd under Katrineholms Cup. tråkigt. Jag har sysselsatt mig med lite diskning och så har jag plockat iordning i skåpet där alla burkar och grejer står. Så nu är det ordning. Ska nog ta och ringa min karl för att höra hur helgens planer ser ut.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats