Hanna Loffart

Skärtorsdagen

Skärtorsdag och första dagen på påskhelgen. Förra året vi det här laget så var vi i full fart med att flytta till huset. Ett helt år sedan, det går fort. Vi har hunnit med mycket på ett år, men har fortfarande en hel del kvar att göra.

Idag är båda pojkarna hemma. Redan klockan 7 imorse så började de tjata om nääääär de får äta sitt påskgodis som kom på posten från en av deras kompisar i veckan. De åker till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn ikväll och kommer hem på söndag igen. Då får vi fira påsk med dom, men de får ”tjuvstarta” lite med det där andra godiset idag.

Så idag har pojkarna redan hunnit med att äta godis, tittat på film, lekt med bilar, bråkat fyra gånger, byggt en tågbana med tillhörande stad, plockat ut alla hundratals filmer ur lådorna ”Vi ska bara hitta Smurf-filmen” Ja, men plocka tillbaka alla filmer också. ”Jaaaa, vi gör det SEN.” Jag VET att det där ”sen” aldrig kommer. Det får bli att jag städar upp efter dom när de inte är hemma i helgen.

Thiara ska alldeles strax få sova sin första middagslur, hon har varit vaken i snart tre timmar så. Jag planerar vad jag ska hinna göra under tiden. Hänga tvätt och plocka undan allt pyssel från vardagsrummet. Det är nog allt jag hinner på den där kvarten som hon brukar sova. Det gäller att vara effektiv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats