Hanna Loffart

Skolavslutning Thristan åk 9

Och så hade Thristan gått ut grundskolan, hur fort gick inte det? Slutat årskurs 9 liksom!

Årskurs 8 och 9 har han ju gått på kommunens resursskola, och det har verkligen varit vändningen för honom, så bra de har bemött honom i hans autism och alla svårigheter som följt med det. Helt fantastiskt personal, elever som är förstående och lite lika honom i mycket. Krav och stöd i lagom mängd. Så stolt över att han ens gått till skolan varenda dag i alla år!

Nu under vårterminen har han varit sjuk med feber några gånger, men förutom det har han haft EN sjukdag under alla sina år i skolan. Beundransvärt!

Nu väntar ett välförtjänt sommarlov innan gymnasiet väntar, än vet vi inte riktigt vad eller hur det blir. Men det blir IM-programmet och förhoppningsvis deras AST-grupp. Så hoppas jag att han hamnar med lite bra personal och anpassningar där, så han går några år i skolan till.

Vi hade en mysig stund på skolavslutningen. Alla i åk 9 fick ta emot sina betyg och en hälsning från personalen. Rektorn höll ett tal och vi sjöng ”Den blomstertid nu kommer” Sen bjöd eleverna på fika som de bakat och vi fick prata med lärarna och hälsa glad sommar och ge en tack-blomma till mentorn.

Thristan själv håvade in 1100:- i betygspengar från mig, bra jobbat! Ett C i engelska dessutom! Stolt så man spricker att hans ens hade några betyg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats