Hanna Loffart

Sköna helg

Vilken helg jag har haft!
Jag har verkligen försökt att tänka till i allt jag gjort.
Vill jag göra det här, behöver jag göra det här?
Vilken känsla alltså! En lugn och skön helg, fast jag har haft fullt upp.

Igår åkte jag och Thiara ut till min mormor och hennes Olle en sväng. Min syster Frida och hennes lilla Alwin var också där, mysigt. Barnen lekte (Thiara var nyvaken så det var inte så mycket fart i henne i början) vi fikade och gick en kort promenad för att se på grannarna som håller på att bygga hus. Spännande tyckte barnen!

DSC_0038 DSC_0039 DSC_0041 DSC_0044Framåt kvällen kom Emils föräldrar för tapas-middag och tv-mys. Inte missar jag Eurovision Song Contest inte, älskar den tävlingen! Extra kul att Sverige och Måns vann såklart!

DSC_0046 DSC_0049 DSC_0052 DSC_0056En stund utomhus med farmor i den tillfälliga sandlådan hann Thiara med såklart.

Idag känns det att vi var uppe sent. Tävlingen var ju inte avgjord förrän efter 1, och sen vaknade både Thiara och Thristan tidigt. Thristan ja, han kom hem igår för att gå på kalas på kvällen, så han sov hos oss fast det var pappahelg. Det var första gången som Thexas sov där själv, men det hade såklart gått jättebra. Det var mest Thristan som saknade honom imorse. Ingen brorsa att se barn-tv med på morgonen när man vaknar.

Idag har Emil målat på altanen, det blir bra det där! Jag har haft hand Thiara så att Emil kan hålla på ute, men passade på att åka till Strandviks blomsterhandel när hon sov middag. Mötte upp min mamma och moster Frida där. Det finns ju så mycket fint, men det får bli större inköp när altanen är klar och man kan göra fint där.

Jag kom hem lagom när Thiara vaknade, passande nog. Sen har vi bara myst och lekt idag. Den ungen älskar att vara utomhus alltså! Hon går och hämtar sina skor och försöker sätta på dom själv.

Pojkarna kom hem ikväll (Thristan hämtades i em och de har varit hos sin farmor och farfar) och hann busa innan det var läggdags. Jag har landat i soffan med datorn i knät, men nu väntar sängen snart. Känner att lite sömn är välbehövligt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats