Hanna Loffart

Skridskodag med familjen

Vilken dag vi har haft!
Solen har skinit på oss hela helgen och det ger så mycket energi tycker jag.

Dagen började med en mysig frukost tillsammans. Sen tog Emil med alla barnen och åkte till badhuset. Jag njöt av tystnaden en halvtimme och sen blev jag rastlös. Vad tråkigt det är att inte ha barnen runtomkring sig! Jag passade på att tvätta, rensa Thiaras garderob, damma osv. Och lagom när min mage började kurra efter lunch så kom familjen hem igen.

Efter lunchen så packade vi ihop oss i bilen och åkte mot skridskobanan. Thexas gilalr att åka skridskor, Thristan hatar det (men behöver träna) och Emil fick ett par skridskor av mig i julklapp 2017 som han inte använd ännu. Förrän nu! Han hade inte åkt på ca 20 år men briljerade! Thristan tragglade på en stund och vi hejade på honom. Thiara tyckte skridskorna var osköna så hon tog inte ens med dom. Jag själv törs inte åka. Jag bröt ju svanskotan när Thristan föddes och är livrädd för att ramla och slå upp det igen. Men vi tjejer hade minst lika skoj med att titta på när killarna åkte. Och barnen träffade flera kompisar där.

Men vi skrattade lite åt oss själva när vi skulle iväg. Vi är verkligen inga utomhus människor, och speciellt inte vintertid! Och det var ett himla sjå med att hitta kläder, skridskor och hjälmar. Thiaras overall hade vi glömt på dagis, så hon fick ta förra årets. Lite kort, men den höll henne varm. Hennes vantar åkte bara av, måste köpa såna med längre skaft. Thexas har glömt sin hjälm i skolan efter förra veckans friluftsdag. Jag hade varken termobyxor eller tjocka vantar, Emil hade ingen hjälm så det fick vi åka och låna av en vän. Så nu har vi en rätt gedigen inköpslista med saker som behöver inhandlas. Haha. Men roligt var det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats