Hanna Loffart

Skulle inte ha skrivit något…

Att man aldrig lär sig, jag skulle aldrig ha nämnt något om Thilox sömn! De senaste tre nätterna har istället varit kaos! Han sover knappt, gnäller, gnyr, bökar, klättrar, gråter, skriker. Är vaken helt enkelt.

Inatt väckte jag Emil vid 02:20, då hade inte jag somnat än och Thilox var kaos. Jag var dessutom så galet kissnödig och nära gråt av trötthet. Så Emil gick upp och satte sig nere i soffan med honom. Jag kunde dock inte somna om, så vid 3 gick jag upp igen och tog över. 04:30 kunde vi gå och lägga oss igen sen. Han sov till 7, ammade och somnade om till 8.

Om vi är trötta idag? Jovars…

Men rätt så jäkla söt va..?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats