Hanna Loffart

Snart födelsedag – på min önskelista

(Inlägget innehåller annonslänkar och är i samarbete med Cervera)

När Emil och jag pratade om våra mål och förhoppningar inför året, så sa han att ”vi kanske kunde köpa mindre vaser och sånt” Han menar nog att han tycker att jag köper för mycket inredning, vilket jag inte håller med om alls. Haha. Men just vaser? Jag har nog inte köpt en enda vas under 2018, och av de vaser vi har så har vi nästan fått alla i present. Så det tyckte jag var en rätt dålig idé. Speciellt med tanke på att jag fyller år nästa vecka och högst upp på önskelistan står just en vas från Cooee i svart. Mums alltså!

Förutom det så skulle jag vilja ha en brandfilt och kökshandduk från Solstickan, en apa från Kay Bojesen, fyra till rödvinsglas (och champagneglas) från Iittala Essence för att få samlingen komplett, och så glas och burk från Iittala Kastehelmi. Bland annat, jag älskar presenter! Och jag kan tro att den kommande ”inköpslistan för 2019” kommer bli rätt gedigen. Oavsett vad Emil säger om vaser och dyligt.

Länkar till alla finheter finns under bilderna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats