Hanna Loffart

Somliga dagar…

Vissa dagar alltså…
Thiara hade varit skitsur när Emil lämnade henne på dagis imorse. Hon var dock på rätt bra humör när jag hämtade henne men gick sen in med inställningen ”att allt är tråkigt” det verkar vara hennes nya grej att tycka så. Och allt är fel, allt är äckligt, allt är trååååkigt. Jag blir så matt!

Jag har fullt upp i veckan så Emil åkte och handlade på hans lunch idag. Tanken är god – såklart! Men han handlar aldrig annars, eller lagar mat, så han har inte riktigt koll kan väl medges. Idag hade han bestämt att vi skulle äta pyttipanna. Han hade köpt oxpytt, det värsta jag vet! Krögarpytt går väl ner, men inte oxpytten. Thexas höll på att kräkas (helt seriöst, han satt och hulkade) Thiara tyckte maten var tråååkig och ääääcklig medan Thristan åt snällt då han hade en kompis som väntade.

Alla gick från bordet hungriga och osams.

img_5770.jpg img_5771.jpg img_5772.jpg img_5774.jpg img_5775.jpg

Nu ska jag åka iväg på bio med tjejerna, ska äta mig mätt på popcorn. Ha, det skulle barnen veta minsann! Ja ni, somliga dagar alltså.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Börja onlinehandla!! Under ”dina vanligaste” finns nog 90% av det du vill ha, hur lätt och smidigt som helst?!! Du kommer älska det när du får in rutinen och inte klara dig utan?!

  1. hannarunesdotter

   Åh jag vet! Är så himla dåliga på att PLANERA bara, men ska sätta mig i helgen och handla. För det ÄR ju så smidigt! Kram

  1. hannarunesdotter

   Jag öste i grädde och gjorde den så, men smaken alltså. Urk! Haha. Ikväll blir det något annat, haha! 🙂

  1. hannarunesdotter

   Hej hej! Det kommer från HM, tror inte att just den modellen finns kvar men de brukar ha liknande. Lagerhaus har också jättefina! 🙂

stats