Hanna Loffart

Sommarshopping + rabattkod Lindex

(Inlägget är i samarbete med Lindex och innehåller annonslänkar)

Jag såg att Lindex har 20% på hela barnsortimentet. Perfekt inför sommaren ju!
Jag behöver fylla på med sommarkläder både till Thristan och Thiara, Thexas kan nog ärva en del efter Thristan.
Men Thristan har dragit iväg rejält på längden (160 cm är han nu!) och Thiara, som kunnat ha samma shorts i två år behöver nu i större storlek.

Så nu har jag fyndat shorts till Thiara för bara 63:-/styck och t-shirtar till Thristan för 79:-/styck. Hur bra!

Men man kan inte köpa vad som helst, jag har lärt mig att barnen är så pass kräsna och starka i sina viljor om vad de tar på sig att det knappt är nån idé att försöka få på dom annat. Och bra är väl det, jag vill ju själv inte att någon skulle tvinga på mig kläder som jag inte tycker om. Så nu har jag bara beställt sånt som jag vet att de gillar.

HÄR kommer du till Lindex hemsida och du anger koden: kw1916 för att få 20% rabatt.

De här tofsarna har Thiara hemma redan och det blir så fint att sätta upp en hög tofs med dom!
Och de här extra resårbanden, hur jäkla bra! Jag köpte på mig flera stycken. För det kan ju inte bara vara mina barn som nöter sönder hällorna under överdragsbyxorna? Så smidigt att bara kunna byta ut! Borde bli årets uppfinning eller nåt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    I valfri affär med sytillbehör kan du köpa hällorna i meterförpacknung för billig peng. Bara klippa av och sätta på. Den är färdig med knapphål. Blir betydligt billigare! Tips! ?

    1. Hanna Loffart

      Haha ja barnens farmor sa samma sak idag, hade jag ingen aning om. Går ju alltid åt en del så får nog köpa det framöver. 🙂

stats