Hanna Loffart

Sömn, jobb, fika och shopping

Thiara sover lite bättre om nätterna nu igen. Vaknar 2-3 gånger. Men hon är SÅ svår att få att somna om.
Oftast vaknar Emil till av hennes bökande och han får henne minsann att somna om igen sen! Haha.

Nu är vi uppe och ska göra oss iordning för avfärd mot jobbet idag igen.
Jag hoppas vi kan komma lagom till kafferasten idag, igår tog det dubbelt så lång tid (en timme) att gå dit när Thristan var med. Men tempot lär vara lite snabbare när det bara är jag och en vagn. Det blir lite jobb och fix där.

Sen ska jag och Thiara möta upp en kär gammal vän för fika och struntprat på stan. Hon ska flytta från stan om några veckor så vi får passa på att ses idag. Jag måste även köpa lite bodys till Thiara, det är hon i stort behov utav! Jag plockade ju in hennes kläder som jag köpt i storlek 68 nu och där fanns det bara tre bodys. Än så länge kan hon ha de flesta i 62, men de lär nog snart vara för korta.

20140520-084210.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats