Hanna Loffart

Somna själv och ta bort del av spjälsäng

En ledig dag hemma med de två små. Eller ledig och ledig, vab. Men när barnen är sådär friska, trots ”sjuka” De klättrar på väggarna och på varandra typ. Ena stunden sams och i nästa stund osams. Ingen av dom förstod att man ska vara extra snäll när någon fyller år heller. Haha.

Nu sover de middag efter mycket om och men. Vi har tagit bort Thilox ena sida på spjälsängen, så han kan gå ur och i den själv, han är så stolt över det! Och det är så mysigt på mornarna när han tassar upp själv, han tittar försiktigt om Thuni sover fortfarande och då skjuter han tyst igen dörren efter sig (de delar ju rum) Men nu när de skulle sova middag så smög Thilox bort till Thuni fem gånger och satte sig på pallen bredvid hennes säng och pratade och sjöng. Hur gulligt som helst, men ingen av dom kunde ju somna!

Thuni har precis lärt sig somna själv, det är knappt en vecka sen hon började med det nu och det går så bra, jätteduktig är hon! Men så kom Thilox och störde, det där får INTE bli en vana! Men nu sover båda gott och jag har ätit lunch och håller på att packa ihop allt som ska med till loppisen sen. Hittar ju bara mer och mer grejer.

Thunis nya födelsedagsklänning skulle ju på direkt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats