Hanna Loffart

Sopslut mamma + barnens skolgång

Jag är helt sopslut. Hade jag inte redan varit föräldraledig, så hade jag behövt sjukskriva mig från jobbet. Barnens skolgång tar knäcken på mig. Men nu har de bara sex dagar kvar i skolan innan de går på sommarlov, vi kämpar in i det sista!

Igår var jag på möte med rektorn för Thristans nya skola inför hösten. Det var ett bra möte och jag gick därifrån med en lugn känsla. Eller, egentligen totalt nedspydd och svettig pga Thilox som skrek sig igenom mötet.

Och idag har jag och Thexas (och Thilox såklart) varit till BUP i Nyköping för en första bedömning. Även det kändes bra. De kommer att utreda honom för Adhd, förhoppningsvis under året men de har så lång väntetid att det kan ta upp till ett år. Men vi har ingen brådska.

Och så avslutade vi dagen med ett långt samtal med skolpsykologen gällande killarna. Även det kändes bra. Men fasen alltså, vad man ska behöva kriga för sina barn.

De har även fått klart med sina nya klasser och lärare nu. Alla tre skolbarn blir det nytt för. Thiara får behålla sin klass, men får en ny lärare till ettan. Thexas får både helt ny klass och lärare till fyran. De har dock lyckats sätta Thexas utan kompisar i hans klass. De är ett killgäng på 12 personer som ska delas på tre klasser. Varav Thexas hamnar själv? Tanke bakom det? Vet inte om jag ska orka forska i det?

För Thristan blir det ny skola och högstadiet till hösten! Han får med sig tre killar från klassen nu, så det känns bra. Men hur blev han så stor?

Jag är som sagt helt slut, Thilox skriker från 19-23 varje kväll och sover sen oroligt i omgångar. Idag har vi varit vakna sen 03:45 tex. Kämpa kämpa!

En myskorv som hälsade på sin mormor för första gången i helgen och tog en powernap i uterummet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Li

    Min son kräktes mycket av ersättning och det visade sig vara allergi/överkänslighet mot mjölkprotein. Jag uteslöt det ur min kost när jag ammade och fick ett helt nytt barn. Även barn med kolik kan bli hjälpta av att mamman utesluter mjölkprotein. Vet inte om det är något bvc redan tagit upp med dig men ville bara säga det 🙂

stats