Hanna Loffart

Sova egen säng, vaccin och överskottsenergi

Alltså, det här med att få Thilox att sova i sin egna säng går så bra!

Emil har inte behövt sova inne på hans madrass sen i fredags, så knappt en vecka tog det. Thilox vaknar fortfarande på natten, men bara två-tre gånger ungefär. Sån skillnad! Emil går upp om nätterna och stoppar in natten än så länge, vi tror att Thilox skulle känna av om det var jag och vilja komma upp. Men nästa vecka ska Emil in till sjukhuset två nätter igen och då får jag såklart ta över, men tills dess borde han vara trygg med att somna om oavsett vem som tittar till honom.

Idag har Thiara fått vaccin i skolan och haft hälsokontroll. Allt såg så bra ut och hon fick mycket beröm för att hon är så artig, vältalig och gjorde det hon skulle. Vaccinet var dock jätteläskigt och hon grät en hel del. Men en leksak är utlovad som vanligt vid sprutor.

Annars så har vi jättebra dagar här hemma. Emil mår jättebra! Nu har cellgifterna gått ur kroppen på honom (5 dagar efter dropp går det ur kroppen) och vi behöver inte vara lika försiktiga. Innan har han haft en egen toalett, vi har inte kunnat pussats osv. Han har sån jäkla energi pga kortisonet alltså! Jag trodde att kortison gjorde en slö och energilös, det är helt tvärtom kan jag meddela. Herregud, vilken energi han har helt plötsligt! Han har precis varit på sopptippen en sväng bara för att komma utanför huset en stund. Och nu ska han visst måla om både köket, vardagsrummet och sovrummet också, men vi får nog se när det blir av. Nästa vecka är det inläggning med cellgifter igen och då kommer han ju förmodligen inte må så bra. Men så länge så njuter vi av de här dagarna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats