Hanna Loffart

Spricka i foten + dumperdipp

Shit pommes frites, vilken dag!
Den har varit i märkligaste laget kan man säga.

Men för att sammanfatta lite kortfattat:
Jag har jobbat själv då de andra varit lediga. Mycket att göra, men lärorikt då jag fått ta tag i saker själv. Skulle skriva ut saker till bröllopet från jobbet när det ändå var lugnt. Pappret fastnar, hela tiden! Tills jag upptäcker att man bara kan ha sju papper åt gången, då går det. Ett himla spring.

Stressar till läkaren klockan 15. Jag spelade brännboll med Thristans klass för två veckor sedan, då smällde det till i foten och jag kunde inte gå på den i tre dagar. Sen smällde det till i foten igen när jag skulle ta ett kliv ner till altanen, jag höll handlöst framåt då foten vek sig under mig. Jag har haft ont i foten, varit svullen, öm och så har det strålat ner i tårna. Men såklart har jag ignorerat det här för att inte riskera att ha gips på bröllopet!

Men idag tog jag mig till läkaren som fick ta en ordentlig titt samt röntgen. Domen blev en spricka i foten. Ingen fraktur som är helt av alltså, så något gips behövs inte i dagsläget. Men det som är så märkligt är att det är ”en gammal skada från 2006” som jag slitit upp. Jag minns inte ens att jag sökt för foten någon gång! Men hon hade röntgenbilder därifrån till och med. Haha.

Läkaren ska ringa mig på måndag när hon pratat mer med röntgen, de hann gå hem därifrån idag när jag var där. Så de högklackade skorna till bröllopet kan jag glömma. Ett par ballerina är inhandlade och det känns helt okej.

img_1990.jpg

Som om inte det här vore nog…

När jag åkte hem från sjukhuset så lät bilen något förjävligt! Det riktigt skrek om den! Jag fick köra av på en liten gata och ringa efter Emil, vågade inte köra en meter till. Det visade sig vara en sten som satt tokigt bara, men det kunde ju inte jag veta. Pjuh, ingen trasig bil i alla fall.

När jag kom hem så var Emil och barnen nere hos grannen som ska gräva för pool. Barnen lekte så bra och männen grävde. Emil hade hyrt grävare och minidumper av en kompis. Och helt plötsligt så välter minidumpern över en annan grannes häck! Som TUR är så hinner han som kör hoppa av och klarar sig med lite rivsår. Det kunde gått så jäkla illa alltså! Minidumpern är omöjlig att få upp och börjar läcka diesel. Emil fick ringa efter de som äger maskinerna och brandkåren kom för att sanera diesel. Det var ett riktigt pådrag här på gatan vill jag lova!

img_1992.jpg  img_1991.jpg

img_1993.jpg

De höll på bra länge innan de fick upp den. Sen skulle allt sopas upp och den stackars grannens häck skulle donas med och all jord från hans tomt skulle bort. Våra män hade att göra en stund och sen åt vi goda hamburgare och skrattade (nästan) åt eländet.

Imorgon ska de fortsätta gräva, jag vågar inte titta på!

Jag har även hunnit vara och provat min klänning, som äntligen är på gång! Nu väntar sängen, imorgon är det semester och midsommarafton med bästa vännerna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats