Hanna Loffart

Stor dag för familjen – cykla och pottan!

Vi har inte bara hunnit med 30-års firande i helgen.
Ett 14-årsfirande hos min kusin Pontus också!
Med den smarrigaste kakbuffén du kan tänka dig!

Snart fyller ju vi alla år här hemma och då måste jag börja baka.
Det är enda gången jag bakar, haha!
Hög tid att börja leta inspiration för det.

Min mamma och två av mina systrar var här och åt pizza också.
Perfekt en söndag när man donat med en massa annat under dagen.
Och vet ni vad den största hädelsen är?

Thristan kan cykla!

Han blir 9 i november men har inte vågat försöka, han tycker det är högt och han tycker det går fort. Han är en riktig liten fegis (lik sin mor) men vi har inte tvingat honom utan låtit det ta sin tid. Till slut vill väl alla kunna cykla, eller hur? Men inte Thristan. Så i fredags fick jag nog, jag var världens dummaste mamma och tvingade upp honom på Thexas cykel. Så här i efterhand så har jag så himla dåligt samvete, för jag va bra dum mot honom, Och han var så ledsen. Han cyklade, med mig bakom som höll i, tre gånger fram och tillbaka på vår gata. Sen räckte det tyckte han.

Idag så tvingade jag ut honom igen. Sa att han kan sparka sig fram lite på gatan för att träna balansen. Då kom Emil och sa att ”nu cyklar vi” och sen cyklade Thristan! Bara sådär, han KAN ju – han har bara inte vågat!

Ni skulle sett oss andra, Thiara och Thexas sprang som tokar bredvid och skrek! Och både Thexas och jag grät av lycka. ”Det är lyckotårar mamma, jag är så lycklig nu mamma! Thristan och jag kan snart cykla till lekparken själva!” Haha, ja det var en stor stund i den här familjen!

Nu ska det tränas mer och vi måste köpa en cykel till honom.

img_5579-1.jpg img_5580-1.jpg img_5581-3.jpg

Thiara och mormor leker frisör.

Och Thiara fick present av mormor – trosor!
Hon kissade nämligen på pottan igår. Som sagt, en stor dag för familjen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats