Hanna Loffart

Sushi + magsjuka

Igår var jag iväg och träffa pysseltjejerna, inte för att pyssla dock utan något mycket bättre – sushi!

Vi lagade den som vanligt själva (jag anslöt dock när de andra var klara) och det blir så gott! Herregud vad man äter. Jag fick dessutom med mig ett gäng bitar hem till lunch idag.

När jag kom hem efter vår sushikväll så hade Thiara blivit magsjuk på kvällen. Jag har så svårt för magsjuka, så Emil tog hela kvällen och natten med henne. Hon kräktes från 21-02:30, jag räknade till 16 gånger innan jag tappade räkningen. Men runt 20 gånger, stackaren var helt slut och hade ont i magen av alla kramper. Och även om Emil var upp till henne varenda gång så låg vi ju vakna allihopa däremellan. Somnade runt 3, helt utmattade. Och sen gick Emil upp strax efter 6 för att åka till jobbet. Vad jag tyckte synd om honom då.

Jag har varit hemma med Thiara idag. Hon har inte kräkts mer sen inatt, men heller inte ätit något alls idag mer än en isglass. Närmare 40 graders feber hela dagen också, så hon har mest legat i soffan och sovit i omgångar. Så även jag efter den här natten.

Imorgon ska Emil va hemma med henne och jag hoppas verkligen hon piggar på sig under natten, äter lite imorgon och mår bättre.

Så här har vi myst hela dagen. Jag fick ringa fritids och be dom säga till Thexas att han skulle gå hem själv idag. Thiara sov nämligen som bäst just när hans skola slutade. Han har aldrig gått hem själv innan, men det gick hur bra som helst och han kände sig stolt över det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats