Hanna Loffart

Thexas på Akuten.

Vi hade en minst sagt annorlunda kväll igår. Vi åkte till bästis i Norrköping för att hämta hem en soffa. Barnen började bli trötta vid 8 så vi åkte hemåt. Barnen fick varsitt russinpaket i bilen för att hålla sig vakna.

När vi väl kom hem så gjorde jag välling till Thexas. Men när han försöker att dricka den så säger han ”det går inte, jag russin i näsan”

Hur vi än gjorde så gick det inte att få ut det! Och vi visste ju inte hur mycket det var heller. Så det var bara att packa ut sig i bilen igen och åka upp till Akuten.

Där skrattade de gott åt oss vill jag livs. Vi fick vänta, vänta och vänta… Barnen var både trötta och galna. Efter nästan två timmar tröttnade vi och åkte hem. Ingen information alls fick vi, vilket man kanske kunde ha gett när det är små barn det handlar om. ”ni får vänta lite till”

I bilen så nös (nyste?) Thexas. När vi kom hem så fortsatte vi peta under vilda protester. Stackars barn. Men med tops, pincett och nässug (och den där nysen som gjorde att det släppte lite) så fick vi ut den till slut!

Och herregud vilket russin! Förmodligen så hade det svällt där uppe i hans lila näsa för det var säkert 2 cm stort! Galet. Stackars Thexas gallskrek ich var helt förtvivlad.

Men när russinet väl var ute så kramades vi länge och så sa han ”mamma, jag sova nu?”

En helt galen kväll som vi ändå kunnat skratta åt emellan alla bråk på Akuten. Galna unge! Det händer bara honom!

20120629-233636.jpg
Leker båt i en leksakslåda på Akuten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofieeklund

  Men liiiiiilla gubben !!!! stackaaars 😛 Tur att det gick bra och att ni fick ut de iaf, har han kollat för mycket på madicken tro ? 😛 hihi

  sv: åh tack så mycket för gratulationen !!! 😀 Jag hade en toppenfödelsedag !! 😀
  hehe. joo, nu har jag laddat mobilen, hehe ;P
  den 31 juni alltså ?! 😉
  jag tror inte att vi har något inplanerat då så ni får gärna komma på en fika ! ;D Påminn mig några dagar innan bara, minnet är inte som det borde 😉

  Kraaaam !!

 2. Tessan

  Min syster stoppade upp russinkatongbitar i näsan så vi fick åka till akuten. När vi kom in i väntsalen utbrast hon: Har alla ni stoppat upp russinpapper i näsan?!

  Det är nått visst med russin… 😉

  Skönt att det löste sig tillslut 🙂

  Kram!

stats