Hanna Loffart

Thexas sjuk igen

Måndag igen. Förra veckan var hemsk, jag var så stressad över allt att jag trodde jag skulle få en hjärtinfarkt. Det är otäckt hur man kan må alltså pga stress. Vet inte riktigt vad jag känner mig stressad över heller, tiden antar jag. Så mycket ”måsten” men så lite tid med två små. Och så allt skrik, det är inte konstigt att huvudet checkar ut då och då.

Idag känns det dock bättre. Vi hade en lugn gårdag och det behövdes verkligen. Thexas och Thristan kom hem från pappahelg. Thexas med ont i magen igen, så idag är han hemma från skolan. Sist de var hos sin pappa kom han hem och spydde. Den här gången bara dålig i magen och ont. Suck. Får nog hålla honom hemma i veckan, på torsdag åker nämligen killarna till Sälen så.

Jag sitter i bilen med Thuni och väntar in Thiara som slutar skolan nu. Thilox va svårsövd idag, så han somnade vid 13 istället för 11:30. Så han ligger hemma och sover, Thexas är ju hemma plus att Thristan rullade in på cykeln precis när jag åkte. Men Thilox lär nog sova en stund nu, det behöver han. Han sover som en kratta om nätterna sen nån månad tillbaka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats