Hanna Loffart

Thiara 18-månaders vaccin biverkningar

Åh vad jag lider med Thiara just nu! 

Hon fick 18-månaders vaccinet den 17 juni. (Mässling, röda hund och påssjuka) Efter 10 dagar brukar biverkning i form utav feber komma sa sköterskan. 

I fredags kväll fick hon feber. Nionde dagen, så nästan 10. Vi tempade aldrig henne, men hon fick Alvedon och sov sedan bra på natten. I lördags hade hon lite feber, men var ända rätt pigg och glad. 

Igår var febern borta, men små röda prickar kom i ansiktet på henne. Idag även på resten av kroppen. Även det en känd biverkning. Och så sover hon väldigt dåligt om dagarna. Hon som brukar sova runt 2, 2,5 timmar sover nu inte ens en timme. Man märker att hon är väldigt orolig och besvärad. Hon vill helst bli buren och har väldigt dålig aptit. Igår somnade hon tex utan varken middag eller välling i magen. Hon bara skrek. 

Nu läste jag att ledvärk kan vara en biverkning också. Och det stämmer ju så bra! Det förklarar varför hon inte vill ligga ner, kan inte vara still, är orolig, vill bli buren osv. Stackaren! Ikväll har vi försökt natta henne i 2,5 timmar snart. Emil har passet just nu och äntligen verkar hon kanske somna. Hon bara skriker och kastar sig runt i panik. 

Jag tycker så himla synd om henne och just nu ångrar jag verkligen att hon fick det där vaccinet! Men det är ju för en bra sak, vi vill ju hålla henne frisk. Men det är så otroligt jobbigt att se henne såhär. Hon är inte alls sig själv. Lilla skruttan. Hoppas hon mår bättre snart!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats