Hanna Loffart

Thiaras 1-års dag

Idag är det vår älskade Thiaras 1-års dag!
Ett helt år har hon funnit med oss, denna mysiga, kramiga och glada tjej. Det är nog de orden som passar in bäst på henne.

Idag har hon dock varit väldigt sjuk (vilket syns på bilderna) så vi har inte kalasat något. Hon har varit vaken en del inatt, så vi väckte henne inte ens med sång och paket imorse. Vi tänkte att hon behövde få sova. Och det gjorde hon. Till 10.50. Men ändå lika sjuk, Febern har varit hög och hon har velat vara i knät hela dagen. Vi fick ändå bege oss iväg för att hämta hem brorsorna. Sen överraskade pappan i huset med att sluta jobbet tidigare och komma hem till oss.

När Thiara sovit på eftermiddagen så fikade vi litegrann och hon fick öppna sina paket. Hon orkade nog inte riktigt, men för brorsornas del var det viktigt att paketen öppnades idag. På rätt dag. De var såklart gulliga och hjälpte henne. De tyckte att hon ägnade för mycket tid till presentsnörena.

Fler bilder och text kommer så småningom. Nu ska jag sova och hoppas att Thiara får sova inatt och vaknar piggare imorgon.

Grattis min älskade tjej!

IMG_6255.JPG

IMG_6247.JPG

IMG_6274.JPG

IMG_6283.JPG

IMG_6282.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats