Hanna Loffart

Thiaras julkalender – innehåll

Jag brukar ju visa upp innehållet i Thiaras julkalender, så innan jag la ner dom i sina lådor så fotade jag av lite bilder.
Jag har samlat på mig saker under året, på så sätt behöver det inte bli särskilt dyrt! Tre stycken Sony Angels, helt klart de dyraste (kan man tro) men dessa har jag faktiskt köpt begagnat!Två små pony hästar, nån slime liknanade korv (jätteskoj) och en lampa att hänga på jackan. De här fina pennorna hittade jag i en lågprisbutik i somras. Kostade typ 9:- styck.Tatueringar och klistermärken går alltid hem.Lite gottis som hon gillar.Hårgrejer, dessa kan man fynda på reor under hela året. Några från trippen till Ullared i somras, en del från Lindex och HMs reor. Och så lite krimskrams. Nagellack, armband med my Little pony, ett kalejdioskåp, en spegel med ”flytande glitter” utanpå.

En hel massa saker som Thiara gillar för inte så väldans mycket pengar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats