Hanna Loffart

Thiaras kalas fikabord

Att jag är ”the Queen of stress” är nog inget som förvånar någon.
Jag jobbar som bäst då, skulle jag vilja påstå. Haha.

I söndags skulle vi ha fikagäster för Thiara kl 14.30. Jag åkte och handlade vid 11 och började baka 12. Ni kan tro att jag var både snabb och lösningsfokuserad. Och att göra fem saker samtidigt är en lätt match för mig. Jag måste nog säga att jag är imponerad över mig själv. Och jag hann få ihop ett fikabord minsann, plus en tårta. Och man kan ju inte påstå att det inte var nybakat, då kakorna fortfarande var ljumna.

Det blev cupcakes, hallonbiskvier, chokladbollar, syltkakor, kolakakor, skumtomtefudge och så en tårta. Och Thiaras favoritgodis Geisha. Och så Ahlgrens bilar såklart, det finns alltid med på fikabordet då hon ju föddes i en bil. Och så farmors bullar som vi hade i frysen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats