Hanna Loffart

Thiaras rum – lite nytt för den väsk och sko-tokige

Har jag berättat om missen jag gjorde i Thiaras rum?

Jag fick för mig att spackla över hålen som blev när vi flyttade hennes tallrikshylla. Inte så konstigt det. Men när jag sen skulle MÅLA över det spacklade så blev det GULT! Panik! Väggen var gulfläckig! Att fortsätta måla över hela väggen med den färgen var otänkbart, det skulle skära sig helt mot fondväggen då. Så jag köpte en ny färg, men som visade sig vara alldeles FÖR VIT. Så nu hade jag kritvita fläckar på väggen. Suck! Men så hittade Emil en gammal burk med färg i garaget som vi inte kände igen. Jag testade att måla med den och viola! Det var RÄTT färg! Det var alltså den färgen vi målade alla rum med när vi flyttade in. Pjuh! Vilken pärs, men det löste sig ju bra!

Och när väggen väl var målad så kunde vi få ordning på hennes rum.
Hon fick upp två krokar till väskor och halsband.
En hylla över klädhängaren till alla smycken och hårgrejer.
Hon blev så himla glad över de där krokarna, nu kan hon plocka med grejerna själv när det hänger i hennes höjd. (Sen fick hon säkert 15 väskor av min kollegas dotter häromdagen, hur de ska få plats är en annan femma, haha.)

Och Thiara älskar ju att ha inneskor, så de står nu på hedersplatsen i hennes rum också.
Tillsammans med de finaste klänningarna.

DSC00175 DSC00176

DSC00178

DSC00179

DSC00180

DSC00181

DSC00182

DSC00214

DSC00220

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats