Hanna Loffart

Thilox 1 år

Kan ni förstå att Thilox fyller ett helt år idag!
Det är knappat att jag kan förstå det själv nämligen!

Han tog morgon tidigt och Emil gick upp med honom, sen somnade han om på soffan en stund och vaknade när vi andra tassade ner för trappan och sjöng för honom. Gud vad han skrattade, det var riktigt roligt att bli sjungen för! Han fick öppna några paket på morgonen (läs: syskonen hjälpte till för han var helt ointresserad.)

På eftermiddagen så kom farmor och farfar och fikade, och Thilox fick öppna paketen lite då och då. Inte alls intresserad som sagt.

Av oss fick han bla en gunga att ha inomhus eller i uterummet, ett bollhav, bultbräda, stapeltorn, badleksaker, bilar och en bok.
Thristan gav honom sin stora nalle som han själv fick när han fyllde ett år, den har han sparat till Thilox sen han fick veta att vi väntade honom. Så fint!
Thiara ville själv välja presenter, så hon var till leksaksaffären och valde omsorgsfullt ut två bollar och två bilar till honom.

Av sin farmor och farfar fick han en gräsklippare, en boll och en massa bilar att ha utomhus. Perfekt!

Han fick smaka på tårta och chokladboll när vi fikade, och vi skrattade så vi kiknade åt att han tyckte det var så himla äckligt. Jag tror inte ens han svalde något.

När farmor oh farfar åkte hem så roade sig Thilox, Thiara och Thristan med bollhavet i flera timmar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats