Hanna Loffart

Thilox går

Jag skrev ju i Thilox månadsuppdatering att han börjat gå litegrann.

Jag lyckades filma honom den 18/2, då gick han sex steg som mest. Innan dess så gick han något steg då och då under någon veckas tid. Väldigt tidigt att börja gå vid 9,5 månaders ålder dock. Han har ju egentligen varken balans eller huvud för det. Men nog ska han gå för det…

Nu har jag lyckas räkna det till 14 steg som mest, innan han vinglar till eller sätter sig ner. Och det är så jäkla sött så man smäller av! Men, lite tidigt som sagt så han får gärna hålla sig till den där takten någon månad till. Men känner vi Thilox rätt så springer han snart istället.

Vi har plockat fram Thexas gamla bilgarage, det tycker han är jätteskoj. Att putta bilar och bollar framför sig är det allra roligaste! Och att klättra på saker, helst på oss när vi ligger ner på golvet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Det är intensivt när de går tidigt! Vår mellantjej gick vid strax före nio månader. Galet. Hon var konstant blå för hon hade ju inte vettet för det. När lillasyster föddes var hon 12 mån och överallt! Jag gick stänga alla dörrar och amma på golvet så hon inte skulle klättra på möbler och slå sig under tiden jag satt med lillasyster. Konstant svettig var jag en period. ? Det är ff full fart fast hon är sju i vår.

stats