Hanna Loffart

Thilox, min Thilox

Det spelar ingen roll hur trötta vi är här hemma och hur lite vi faktiskt gör om dagarna. Jag skulle inte byta ut det här kaoset och sömnbristen mot att i världen!

Vi håller oss bara hemma om dagarna, dels pga RS-viruset som är helt galet mycket av och varken Thilox eller Thuni har haft det. Och sen orkar vi inte mer, plus att det är inte helt enkelt att ge sig iväg med dessa två små. Att hämta/lämna Thiara i skolan om dagarna är en utmaning varje dag.

Men så roligt det är att hänga med Thilox, samtidigt som jag blir helt matt av honom. Alltid händer det nåt. Häromdagen hade han dragit fram Thiaras matstol till diskbänken där han stod och åt chokladkakor. En annan dag kom han bärandes på toalettsitsen. Och sen hade han pillat bort en tröskel som han använd som bilbana. (Tröskeln satt löst då jag ska slipa och måla om alla ”nån gång”) Haha, ja ni kan ju förstå att man skrattar åt honom.

De senaste dagarna har han dock haft lite otur. I förrgår ramlade han nerför en fåtölj, vi misstänkte hjärnskakning först men han tycks ha klarat sig. Igår ramlade han ner för en pall hemma hos min mamma och imorse snubblade han och slog upp läppen. Sån otur man kan ha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats