Hanna Loffart

Thilox, min Thilox

Thilox, min Thilox.

Han är verkligen extra allt, som vi alltid sagt. Och även om det blir ”lättare” hela tiden (tänker på High ned baby) så är han ju så förbannat rolig!

Han skojar medvetet med oss när han sitter i sin stol vid matbordet. Han har börjat göra grimaser som han vet att vi skrattar åt, och nu syns det verkligen att han gör det så medvetet för att busa och få oss att skratta.

Han ska stå upp mot saker hela tiden. Han har börjat gå med lära-gå-vagnen vilket han tycker är skitkul. Häromdagen satt han ner på huk och ”råkade” ställa sig upp helt utan något att hålla i! Chocken hos oss! Han kommer nog gå tidigt, det är jag övertygad om. Han har så bråttom med allt…

Igår när vi satt vid middagsbordet så hade han helt plötsligt dragit av sig sin långärmade tröja, så den bara satt runt halsen. Alltså båda ärmarna, hur?!

Han har dessutom ÄNTLIGEN börjat äta välling, från att ha totalratat det! Men nu drar han i sig en hel flaska varje kväll. Så, nu har vi slutat amma. Jag tror det i alla fall, vi har inte ammat sen hans nattrace natten till i måndags och då bet han mig så jäkla hårt. Han har noll intresse för det verkligen, så han får välja.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats