Hanna Loffart

Thilox sömn 8 månader

Det är knappt så jag törs skriva det här – men Thilox har sovit bra i tre nätter nu!

I vanliga fall vaknar han nog i snitt 8 gånger per natt. Ibland mer och ibland mindre, men han knölar något otroligt!

Vid jul så bestämde vi att vi ska försöka få honom att somna i sin säng. Alltså lägga ner honom vaken i sin säng, jag vet att vi fick det rådet för Thiara så vi tänkte testa samma. Och att Emil är den som lägger honom, han är mer envis än vad jag är.

Detta har vi gjort både inför natten och de två gånger per dag som han sover middag. Det har gått sådär, vissa dagar har han varit så arg och andra dagar har han somnat på någon minut. Vi fortsätter så här så får vi se om det kan vända.

Men nu åter till de senaste tre nätterna. Vi har lagt honom i hans säng, i hans rum när han ska sova inför natten. Och sen har han sovit i flera timmar, ibland med ett eller två instoppningar av nappen.

Inatt somnade han 21:20, sov till 2 då han ammade. Tog in honom till oss, då somnade han om och sov till 5. Sen var han vaken mellan 5-6 i sängen. Somnade om till 9:45 (vaknade en gång där emellan men vet inte vad klockan var) Det var ju lätt den bästa natten på hans 8 månader!

Jag skulle ju behöva få honom att somna om i sin säng när jag ammat honom på natten med, men jag orkar inte. Och just nu är all sömn man kan få viktig. Så det får jag ta sen när jag orkar.

Nöjd kille med ta badleksakerna han fick i julklapp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats