Hanna Loffart

Thristan 12 år

Idag fyller vår älskade Thristan 12 år, hipp hurra!

Det är ju alltid lite tråkigt att fylla år på en vardag tycker barnen, förmodligen för att de då firas av släkten under helgen före eller efter sin födelsedag och att just födelsedagen inte känns så speciell. Måndag och skola liksom, inte Thristans favoritsyssla på sin födelsedag direkt.

Men vi började dagen tidigt med skönsång och paketöppning. Han blev så himla glad för sina presenter, jätteskoj!

Han hade haft en bra dag i skolan och efter skolan så tog han med sig sin bästa kompis hem. Och när man fyller år får man välja mat, Thristan valde pizza såklart. Så jag frågade om kompisen ville med och det ville han roligt nog. Ni kan ju tro att Thristan var glad över det, kan ju själv känna känslan att få ta med sig sin bästa kompis på restaurang när man fyller år. Om så bara till en pizzeria. Barnen skötte sig exemplariskt och vi hade en roligt stund på pizzerian, alla mätta och belåtna.

Och jag då, som fick ett sug efter kebab! Skyller på graviditeten. Jag äter sällan kött och verkligen aldrig kebab! Men vet ni, det satt riktigt skönt i kistan!

Nu sover barnen gott. Thristan var så trött, han hade nämligen legat vaken större delen av natten och varit så pirrig inför hans födelsedag. ”Jag hörde till och med när tidningsbilen kom klockan 3” Han var verkligen helt slut och jag hoppas han sover bättre inatt, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats