Hanna Loffart

Thristan fyller 11 år

Idag fyllde min fina, fina Thristan 11 år och vi har firat honom hela dagen.
Han vaknade strax efter 5 och väntade på oss. Vid 7 kom han ner första gången och väckte mig, men då sa jag åt honom att gå och lägga sig igen. 40 minuter senare kom han ner igen och berättade att han varit vaken sen 5. Uttråkad och säkert hungrig. Så då fick vi pallra oss upp och fira honom. Haha. Jäkla unge att alltid vara så morgonpigg!

Han blev så nöjd över presenterna! Han fick pengar till en dator som han sparar till, Mindcraft-tröjor, en keps från Italien, lego, en powerbank till sin telefon och så massa choklad. Han hade att göra hela förmiddagen med legot, som tog han tre timmar att bygga ihop. Jag bakade under tiden då jag inte haft tiden till att förbereda något innan. Men vi fick ihop lite fikabröd och Emils mamma kom med bullar.

Vid 15 kom gästerna och firade Thristan. Han var lite ledsen innan att det var väldigt många som inte kunde komma, men när de som väl kom var hos oss så tyckte han bara det var skoj. Så där är det ju ibland, att det krockar med annat. Det var 24 personer som inte kunde komma, hur sjutton hade vi ens fått plats liksom? Haha, men det brukar ju gå så…

Han fick välja middagen och självklart blev det pizza och sen somnade han ovaggat kan jag säga. Trött efter den långa dagen. Men en väldigt nöjd 11-åring.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats